2010-02-27
 09:28:13

Go Disney Go Disney!


Medan du håller på att vakna till liv tänkte jag titta på Disneydags. Visste inte ens att det gick längre; kan i och för sig bero på att jag faktiskt inte brukar vara vaken så här tidigt på lördagarna..

Jag minns när jag var liten, då lördagsmorgonen va helig. Jag, mamma och Eleonor va ofta nere på landet på helgerna då.
Efter frukosten brusade jag och Eleonor upp och skrek: NUU får vi äta vårat lördagsgodis. Mamma förmanade alltid genom att säga att vi skulle spara till kvällen också, men inte allt för sällan tog det slut redan på morgonen framför barntv.

I skrivande stund kom jag på mig själv med att jag ätit upp mitt godis, det som blev kvar sen igår, redan innan disneydags.. Redan innan frukost till och med. Haha, bustroll.


Ha en underbar dag! /C





Edit: Vad är det här för skit?;P Vad händer med Nalle Phu, Bumbi Björnarna, Den lilla sjöjungfrun, Kalle Anka och alla dom andra? Det är riktiga barnprogram det!

2010-02-27
 09:12:56

God morgon världen!

2010-02-26
 19:05:18

Framgång

Det finns några saker framgång inte är. Inte berömmelse. Det är inte pengar eller makt.

Framgång är att vakna på morgonen och vara så laddad inför vad man ska göra under dagen att man flyger ut genom dörren. Det är att få arbeta med människor som man tycker om. Framgång är att ha en plats i världen och att väcka människors känslor. Att förena människor som inte har något gemensamt, förutom en dröm. Att somna på kvällen och veta att man har gjort sitt bästa. Framgång är glädje, frihet och vänskap. Framgång är kärlek.
Och detta mina vänner, detta är vad jag lovar att från kämpa för från och med nu.
För Er men framför allt för Mig.

Enjoy the life people. Snart är det vår! L /C




2010-02-16
 11:48:53

Nystart. Happy B-day Baby.

Bästa babys födelsedag känns som en utmärkt dag att börja om på – radera- och skapa nytt.

Jag överraskade baby med tårta och presenter i morse.. Åkte hem till Mölnlycke igår för att förbereda, sen tog jag bussen vid 6 tiden i morse, smög in i trapphusen (haha) hos baby och tände ljusen sen smög jag vidare in i hans lägenhet (läs: bumbsade in som en elefant ungefär) med skönsång och tårta i högst hugg. Jag tror han blev glad :)

Till frukost satte vi på femman och spanade in morgonshowen The Voice. Kjell och Josefin Crafoord klädde ut sig till sumobrottare och gick runt och sötade sig. Såg riktigt kul ut :)

Annars är jag hemma nu för att ordna upp en sak med min praktik nästa vecka, vilket jag tror jag lyckats med nu.. Känns bra i magen :)


Next up; ska jag tillbaka till babys. Tänkte fixa i ordning mig och förbereda för en riktig myskväll..

So long! :) / C